Ten Rengine Göre Nude Oje Seçimi

Ten Rengine Göre Nude Oje Seçimi
26.06.2018

Son zamanların en kafa karıştırıcı konusu olan nude ojeler! Aynı nude ruj rengi seçiminde olduğu gibi, cilt tonuna ve ten rengine göre oje seçimi de dikkatle yapılması gereken bir konu. Kimi zaman seçtiğiniz nude ojeler ten renginize uymayabiliyor. Peki ten rengine göre nude oje nasıl seçilir, gelin birlikte göz atalım…

Açık Tenliler

Eğer ten rengin çok açıksa, genelde fondötenlerin en açık tonlarını kullanıyorsan nude oje rengi seçerken, içinde pembe tonlar barındırmasına dikkat etmelisin. Pembe tonları barındıran krem rengi ojeler, cildinin çok daha canlı görünmesine yardımcı olacak ve emin ol herkes ojenin numarasını sana soracak! ;) 

Buğday Tenliler

%90’ının sahip olduğu buğday ten rengi ülkemizin neredeyse sahip olduğu ten rengidir. Bu noktada nude oje seçerken içinde gri tonları barındıran renkler tercih etmelisiniz. Seçeceğiniz doğru nude oje ile hem tırnaklarında doğal bir rengi yakalayacak, hem de son derece bakımlı ve güzel görünen tırnaklara sahip olacaksınız.

Esmer & Bronz Tenliler

En şanslı ten rengine sahip olan kişiler sizlersiniz! :) Toprak tonlarının tamamı tırnaklarınıza çok yakışacak. Özellikle sütlü kahve ve kahverenginin diğer tonları tam sana göre. Eğer bronzluğunu ön plana çıkarmak isterseniz, metalik kahve tonlarını mutlaka denemelisiniz!

Birbirinden farklı nude oje renklerini keşfetmek ve doğru nude rengini seçmek için Antalya Migros AVM Flormar mağazamıza bir uğrayın deriz. ;)

BLOG YAZILARI