İlkbahar’da Dolabınızda Bulunması Gereken Trend Parçalar Neler?

İlkbahar’da Dolabınızda Bulunması Gereken Trend Parçalar Neler?
25.04.2018

Bahar denince akla gelen kelimeleri sıralayalım: güneş, yağmur, sıcak, soğuk, ev keyfi, alışveriş, diyet… Bahar ikilemleri olan bir mevsim. Hadi şimdi baharda dolaplarımızın olmazsa olmazlarını sıralatalım…

1. Güneş Gözlükleri:

Güneş ortaya çıkınca cildimizi koruduğumuz gibi gözlerimizi de korumalıyız . Bu yüzden dışarı çıkmadan güneş gözlüğü takmayı ihmal etmeyelim.

2. Yağmurluk:

Nisan yağmurlarını herkes bilir. Baharın getirdiği yağmurdan renkli yağmurluklarla korunmak lazım değil mi? Özellikle neon renkler baharda çok moda.

3. Bez çanta:

Kışın kullanılmayan bez çantalar baharın gelmesiyle dolaplardan çıkıyor. Herkes bahar ve yaz aylarında bu çantaları kullanacak.

4.Çorap:

Baharın gelmesiyle yün çoraplar yerlerini ince çoraplara bırakıyor. Renkli ve desenli çorapları tarzınıza uydurmak sizin elinizde.

5. Şal:

Akşamları dışarı çıktığınızda serin havaya karşı yanınıza bir şal almanızı tavsiye ederiz. Hem serin havaya karşı korunmuş olursunuz hem de kıyafetinizi daha da şık görünmesini sağlarsınız.

6. Spor Kıyafetler:

Spora başlamak için ideal en mevsim bahardır. Spor için gerekli olan kıyafetleri dolabınıza eklemeye başlayın. Spora başladığınızda ihtiyacınız olacak.

7. Kot ceket:

Daha önce yağmurluktan bahsetmiştik. Kot ceket de baharın olmazsa olmazlarından. Dolabınızdan eksik etmeyin.

8. Elbise:

Her mevsimin kıyafeti olan elbiseler tabi ki bahar aylarında da bizimle. Kot ceketlerle, deri ceketlerle istediğiniz gibi kombinlemek sizin elinizde.

9. Güneş kremi:

Güneş gözlüğünden bahsetmişken güneş kremi unutmak olmaz dimi? Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi sürmeyi unutmayın.

10. Sweatshirt:

Olası bir hava değişimine karşı dolabınızda bir sweatshirt bulundurmakta fayda var. Günlük kıyafetlerinizle uyum içinde kullanabilirisiniz.

Baharın trend parçaları için Antalya Migros AVM’de yer alan Boyner mağazasına uğrayabilirsiniz.

BLOG YAZILARI