Düğün Modası!

Düğün Modası!
01.08.2018

Düğünde giyeceğiniz elbise; düğünün tarzına, hava durumuna, hangi vücut tipine sahip olduğunuza, trendlere göre tarzınızı belirler. Eylül ayı düğünleri yaklaşırken bakalım trendler neler?

1. Çiçek Desenli Elbiseler

Özellikle kır düğününe katılacaklara sesleniyoruz… Ağır gece elbiselerinden kaçınmalısınız. Uçuş uçuş, ince kumaşlı, çiçekli elbiseler size harika bir hava katacaktır. Asimetrik kesimli, zarif yırtmaçları bulunan çiçekli bir elbiseyle stilinizi konuşturabilirsiniz.

2. Payetli Elbiseler

Zarif bir görünüme vurgu yapacak, tamamı payetlerden oluşan, dekolteli ve midi veya maksi bir elbise seçebilirsiniz. Eğer böyle bir elbiseyi tercih edecekseniz makyajınızı abartmamakta fayda var.

3. Saten Rüzgarı

Şık bir otelde gerçekleşen düğüne tüm zarafetinizle katılmak için yapmanız gereken tek şey saten bir elbise tercih etmek olacaktır.

4. Fırfırlı Elbiseler

Sıcak bir yaz akşamı, güzel müzikler eşliğinde, havuz başında gerçekleşecek şık bir düğüne katılacaksanız tercihinizi asimetrik kesim kısa, midi boy şifon elbiselerden yana yapmanızı öneririz.

Eylül düğün mevsimi yaklaşıyor. Gecenin damga vuran şıklığına sahip olmak istiyorsanız Antalya Migros AVM’de yer alan mağazalara uğrayabilirsiniz. <3

BLOG YAZILARI