Burcuna Göre Sevgililer Günü Hediyesi...

Burcuna Göre Sevgililer Günü Hediyesi...
04.02.2019

Merhaba Antalya Migros okuyucuları, sevgililer günü yaklaşıyor, sevdiğiniz sevildiğini hissetmek ister. Onun nelerden hoşlandığını ve neleri tercih ettiğini bilmek ister misiniz? Bu sevgililer günün de onu şımartmanız ve ona küçük jestler yapabilmeniz için size küçük tüyolar vereceğim. :) Sevdiğinizin ay burcunu ya da yükselen burcunu biliyorsanız, onları da okumayı unutmayın.

Sevgiyle kalın

KOÇ BURCU: Koç burcu insanları çok direktir, aslında kafanız karışık değildir, o size ne istediğini söylemiştir ama yinede çok yeni başlamış bir ilişki düşünürsek, cesur olun diyebilirim. Sevdiğinizi ilan etmeye ya da onu yanardağın tepesinde yemeğe çıkarmaya çekinmeyin, dediğim gibi, cesur olun J Hareketli ve girişken koçlar için her türlü spor etkinliği bileti alabilirsiniz ya da spor ekipmanı gibi aktif hayatını destekleyecek ürünler alabilirsiniz. Koçlar şapkalara bayılırlar, kadını olsun, erkeği olsun güzel ve kaliteli bir şapkanın yeri onlarda çok farklıdır. Kırmızı ve turuncu tonlarını iyi taşırlar, bu renk paletinde çoraplar, kazaklar ya da spor kıyafetleri kendilerine çok yakışacaktır.

BOĞA BURCU: Boğa burcu insanı keyfine düşkündür, her insan biraz öyledir ama boğalar kadar keyfine düşkün burç yoktur. Onları yedirmek gerekir ama güzel, çok lezzetli bir restoranda. Ağızlarının tadını iyi bilirler, lezzetinden emin değilseniz öylesine bir yere götürmeyin üzmeyin boğacıkları. Tensel insanlardır, yumuşak dokunuşlu kumaşlar, kazaklar ve kaliteli kokulardan çok hoşlanırlar. İpek bir fular, kaşmir bir kazak ya da ağır notaları olan kalıcı kokulu bir parfüm hoşlarına gidecektir. Yanında güzel bir şarapla evde kendi pişireceğiniz yemekte boğaları mutlu etmenin bir başka yolu olabilir.

İKİZLER BURCU: İkizler insanlarını mutlu etmek çok kolaydır, sadece o sıralar neleri takip ediyor ve okuyor ona dikkat etmelisiniz. Genel olarak popüler kültürü yakından takip ederler, son çıkan kitaplar, konserler ve filmler çok hoşlarına gider. Sevgililer gününde romantik bir filme giderek randevunuza başlayabilir, daha sonra da varsa sevdiği bir sanatçının konserine gidebilirsiniz.  Kitaplığına koyacağı biblolar, çerçevelenmiş popüler kültür resimleri ya da grafikleri, cep telefonları, tabletler ve popüler kitaplar gibi hediyeler ikizler burçlarını çok mutlu edecektir.

YENGEÇ BURCU: Yengeç burcu insanı duygusal, hissi ve sevecen insanlardır. Geçmişten kolay kurtulamazlar, beraber yaptığınız bir olayı hatırlatan bir obje satın alabilir ya da bir anının fotoğrafını çerçeveletebilirsiniz. Yengeç burcunun taşı incidir, inci kolye, küpe, inci takı alabilirsiniz. Gümüş ise yine yengeç burcunun yöneticisi ayın metalidir. Altın yerine gümüş takıları, ziynet eşyalarını tercih edebilir, gümüş biblolar ya da eşyalar alabilirsiniz. Yemek pişirmeyi seven yengeçlere mutfakta kullanabileceği bir alet ya da obje alabilir, farklı tatlar içeren yemek kitapları hediye edebilirsiniz.

ASLAN BURCU: Zodyağın en gösterişli burcuna hoş geldiniz. Ne alırsanız alın, ne düşünürseniz düşünün ama büyük düşünün, azıcık gösterişli olun. Bir kürdan bile olsa gidin en iyisini alın. Aslan burçları şımartılmaya bayılır ve kaliteden çok hoşlanır ayrıca sahip oldukları biraz da gösterişli olmalıdır. Aslan burcunun yöneticisi Güneşin metali altındır. Altın takılar, altın rengi objeler ve kıyafetler aslan burçlarına çok yakışacaktır. Lüks bir mekanda şampanya eşliğinde bir yemek, cilt bakımı, masaj ve spa içeren bir gün yaşatmak, kaliteli ve pahalı bir parfüm aslan burcunun kalbini eritecektir.

BAŞAK BURCU: Başak burcu insanı çok titizdir, saf ve katıksız olanı çok sever. Doğal ürünler kullanmaya bayılırlar, organik kişisel bakım ürünleri, doğal içerikli kozmetiklerden hoşlanacaklardır. Başak insanları perhizleri, diyetlerine dikkat ederler. Sağlıklı yaşam ve beslenme, kişisel gelişim konularında kitaplar ve eğitimler alabilirsiniz, bu tarz eğitim ve çalışmalara beraber katılabilirsiniz. İş hayatına önem veren başak burçlarına işlerini kolaylaştıracak ya da işlerinde kullanabilecekleri obje ve ürünleri tercih edebilirsiniz. Başaklar evcil hayvanlarına çok düşkündürler, hayvanları için bir hediye alabilir ya da sürpriz olmamak kaydıyla bilgisi dahilinde evcil hayvan hediye edebilirsiniz.

TERAZİ BURCU:  Güzellik, ahenk ve uyuma çok değer veren teraziler makyaj malzemelerine bayılırlar. Değişik renk paletlerine sahip makyaj ürünleri, parfümler, takılar, aynalar, elbiseler, etekler, ayakkabılar ve çantalara bayılırlar. Teraziler çok entelektüellerdir, tiyatro biletleri, bale ve opera gibi etkinlik biletleri de onlar için cazip olabilir. Dizayn ve tasarımdan çok hoşlanırlar, evlerinin dekorasyonunu önemserler, evlerine yakışacak bir obje, biblo, vazo, pano, çerçeve ya da tablo alabilirsiniz.

AKREP BURCU: Akrep burcu gizemli ve karizmatiktir. Sır dolu bu insanlar, gizli saklı her şeyin kokusunu alırlar, harika burunları vardır, kendileri de güzel kokmak isterler. Çiçek ve fresh kokular değil de daha ağır notaları olan mistik ve afrodizyak kokular tenlerine yakışacaktır. Akrep en tutkulu burçtur, tensellik onun için çok önemlidir. İlişkinizin samimiyetine göre iç çamaşırı ve seksapelini ön plana çıkaran kıyafetler alabilirsiniz. Kıskançtırlar, bir akrebe en güzel hediye aslında onu kıskandıran şeyleri  kendi hayatınızdan tamamiyle çıkarmak olacaktır. Edebi yönleri gelişmiş akrepler kitap ve mecmuaya da bayılırlar.

YAY BURCU: Yay burcu insanı gezmeyi ve keşfetmeyi çok sever, zodyağın en çok seyahat eden burcudur. Yay burcu sevgilinize ihtiyacına göre değişik boy valizler ya da seyahat çantaları alabilirsiniz. Çerçevelenmiş bir dünya atlası ya da bölge haritaları, farklı kültürelere ait bilgilendirici kitaplar ilgilerini çekecektir. Beraber gidebileceğiniz bir seyahat planı, dağda kamp programı ya da gitmek istediği bir ülkeye alınan uçak bileti yay burçlarının sevinçten ayaklarını yerden kesecektir. Farklı dünya mutfaklarının restoranlarında yemeğe çıkartabilir, Japon, çin, İtalyan, Fransız gibi değişik kültürlerin yemeklerini tattırabilirsiniz.

OĞLAK BURCU:  Oğlak burcu insanları kariyer odaklı ve mesafelidir. Statü ve prestijden hoşlanır, onları mutlu etmek için biraz çaba sarf edeceksiniz sevgili oğlak severler J Güzel ve elit bir restoran seçmeli, oranın da en iyi masasında oturmalısınız. Oğlaklar kıyafet de, ceket, takım elbise, gömlek, kravat gibi çalışma hayatını temsil eden çizgiden hoşlanırlar. Ütülü giyilen, şık kıyafetler ve lacivert rengi oğlağa çok uygundur. Vaktine değer veren ve zaman yönetimini önemseyen oğlaklara ajanda ya da özel takvimler alabilirsiniz. Çanta, kemer, ayakkabı ve saat gibi hediyelere bayılacaklardır. İlişkinizde bir şeyler netleşmemişse, onu netleştirmek ya da adını koymak da kesinlik ve netlik seven oğlağa verilebilecek en güzel hediye olabilir.

KOVA BURCU: O çok orijinal bir insan, lütfen ona hediye seçerken biraz çizginin dışında düşünün ve sıra dışı olun. Kova burçları arkadaşlarına çok düşkündürler, arkadaşlarını da dahil edebileceği büyük organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Bilim ve teknolojiden hoşlanırlar, ellerinde ki elektronik aletlerin yenilerine ve son modellerine bayılacaklardır. Bilim kurgu kitapları ve filmleri severler. Modern olan her şeyden hoşlanırlar. Modern ve sıra dışı takılar, beyaz tonlarında kıyafetler ve aksesuarlar alabilirsiniz. Aydınlatma seçenekleri, abajurlar ve dizayn lambalar alabilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi seven kovalara yeni lensler ya da fotoğraf makineleri hediye edebilir, ev dekorasyon ürünlerinde soyut ve minimal dizaynları seçebilirsiniz.

BALIK BURCU: Duygusal ve romantik balıklara gözlerinin içine bakıp aşkımız sonsuza kadar demeniz en büyük hediye onlar için ama siz gene de sevginizi biraz daha materyalize edebilirsiniz. Sevginizin bir hatırası olan bir obje ya da resim hediye edebilir, bu hediyeyi duygularınızı anlattığınız bir mektup ya da şiirle tamamlayabilirsiniz. Sanatçı tarafları olan ve hayalgüçleri yüksek olan balıklar çok yaratıcılardır, boya takımları, fırçalar, tuvaller alabilir sanatçı ruhunu besleyen herhangi bir ürün seçebilirsiniz. Mumlar, tütsüler, romantik filmler, tatil biletleri, şiir kitapları, kendileri için bestelenmiş bir şarkı ve mümkünse romantik bir evlilik teklifinden daha güzel bir hediye düşünülemez balıklar için.

BLOG YAZILARI