Bu Yaz Renkli Saçlara Şans Verin!

Bu Yaz Renkli Saçlara Şans Verin!
06.06.2018

Saçlarında değişiklik yapmak isteyenler için tam zamanı! Yaz, cıvıltılı renkleri saçlarımıza yansıtmak için mükemmel bir mevsim. Yazın gelmesiyle saçlarımız da renklenmeye başlıyor. Gelin bu renkleri birlikte inceleyelim...

Değerli Taşların Zengin Renkleri

Mücevherlerde kullanılan yakutlar, zümrütler bu sene saçlarımıza da yansıyor.  Bütün saça uygulamak veya kalıcı olarak kullanmak sizin için fazla ise saçlarınızın arasına geçici renklendirme işlemleri yapabilirsiniz. Buna karar verdikten sonra geriye sadece istediğiniz renkleri seçmek kalıyor.

Desenler Saçlarımızda

Bu yılın en iddialı saç trendi! Özellikle festivallerde sıkça kullanıldı bu sene. Kısa saçlıların tercih ettiği bu saç modelini yapmak çok da zor değil. İstediğiniz desenin şablonunu saçınıza koyup sprey boya ile saçlarınıza uygulayarak yapabilirsiniz.

Denizin Mavisi

Denizden mavi bir dalga geliyor saçlarımıza. Saçlarını maviye boyatmaya karar verenler boyatırken mavinin hem koyu hem açık tonlarını kullanarak gölgeler yapmaya ve dipleri biraz koyu bırakarak doğal bi görünüm elde etmeye dikkat etsin. Böylelikle daha trend bir görüntü elde edeceksiniz.

Saçlara Işıltı Zamanı

Çok büyük bir değişime veya iddialı bir renge hazır değilseniz ufak dokunuşlarla değişiklikler yapabilirsiniz. Saç renginizin bir iki ton açık rengi ile saçlarınızın arasına atacağınız ışıltılar size farklı bir hava kazandıracaktır. Kıvırcık saçlarda özellikle daha dikkat çekici duracaktır.

Eğer sizde saçınızın bu yılın trendlerine ayak uydurmasını istiyorsanız Antalya Migros’ta bulunan Divan Kuaföre mutlaka uğramalısınız.

BLOG YAZILARI