Yaz Tatili İçin Kitap Önerileri

Yaz Tatili İçin Kitap Önerileri
05.07.2018

Tatil planlarıyla dolu bir döneme girildi. Tatilde eğer amacınız teknolojiden uzak kalmak, tatil günlerinizi kitap okuyarak geçirmek mi? Eğer okuduğunuz kitapların sizlere farklı dünyalara sürüklemesini istiyorsanız bu kitap listesi tam size göre...

1. Aşkın Gözyaşları Serisi

Sinan Yağmur'un tasavvufi konuları ele aldığı "Aşkın Gözyaşları serisi", okuyucular tarafından takdir toplamıştır. Hz. Mevlana'dan Kerbela Olayı'na kadar pek çok İslamı ve tasavvufi konunun ele alındığı kitap serisi, konuya ilgisi olan ve ruhsal yaşantısına huzur katmak isteyenler için mutlaka okuması gerekenler arasında.

2. Pembe Fili Düşünme

Son zamanların en popüler kitaplarından olan "Pembe Fili Düşünme" kitabı, insanı kendi iç dünyasında seyahat etmeye davet ediyor. 3. Açlık

Knut Humsun'nın açlık duygusunu en etkileyici dille anlattığı roman, yazara 1920 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazandırmıştır. Kitap, insanlara şartlar ne olursa olsun mücadele etmekten asla vazgeçilmemesi gerektiğini öğretiyor. İlham almak ve yeniden başlamak isteyenlerin okuması gereken bir kitap.

4. Fahrenheit 451

Yanmayan evler, kapsüller, mekanik tazılar, son hız arabalar ve itfaiyeciler. Yanmayan evlerin icadından sonra itfaiyecilere yeni bir görev verildi, kitap yakmak. Sadece belirli kitapları değil ellerine geçen tüm kitapları yakmak. Bu roman sizi çok farklı yerlere sürükleyecek.

Yaz tatilinin favori kitaplarına Antalya Migros AVM D&R’da sizleri bekliyor. ;)

BLOG YAZILARI