Yay Dolunayı ve Burçlara Etkisi

Yay Dolunayı ve Burçlara Etkisi
17.06.2019

Merhaba sevgili Antalya Migros okurları, 17 haziran günü gökyüzünde yay burcunun 25. Derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Dolunaylar burcunun temalarında tamamlanmaları/sonuç almaları ve netleşmeleri gösterir. Daha önce dolunayın konuları ile ilgili atılmış adımların/tohumların ve girişimlerin sonuçlarıyla karşılaşacağımız, bu konuda gelişme ve sonlanmalar yaşayacağımız bir on günlük dönem geçireceğiz. Peki nedir yay burcu ve ifade ettikleri? Aslında dolunay çift yönlü çalışan bir etkileşim olduğundan yay-ikizler burçlarını beraber değerlendirmeliyiz. Eğitim hayatımız ve her türlü öğrenme/bilgilenme faaliyetlerini, eğitimcilerimizle/hocalarımızla olan ilişkilerimizi, seyahatleri, basın/yayın, reklam/pazarlama, iletişim kanalları, yabancılarla olan ilişkiler, alım/satım, ticaret ve hukuki meseleleri yöneten bir hattır yay-ikizler burçları. Bu temaların haritalarınızda burcunuza göre hangi hayat alanlarında gerçekleşeceğini aşağıda okuyabilirsiniz. Normal burcunuzla beraber biliyorsanız yükselen burcunuza göre okumayı da unutmayın.

Sevgiler :) 

KOÇ: Bu dolunay dönemi size eğitim hayatınızla ilgili net sonuçlar almanızı ve bunlar neticesinde yeni kararlar vermenizi mümkün kılabilir. Seyahatlere çok uygun bir dönemdesiniz, yurt içi/dışı seyahatler yapabilir, akraba ziyaretleri ya da eğitim amaçlı şehir dışına çıkabilirsiniz. Ticari antlaşmalarınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, planlanmış işleriniz ve alım/satım konularınız için imza atma/ sözleşme hazırlama gibi doküman işleriyle ilgilenebilirsiniz. Kardeşleriniz/kuzenleriniz ve yakın akrabalarınızla görüşmeler, bir araya gelmeler olabileceği gibi belki bazı konularda kendileriyle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Hukuki konularınızla ilgili cevaplar alabilirsiniz, yeni hukuki süreçler başlatmak isteyebilir ya da eski davalarınızın sonuçlandığını görebilirsiniz.

BOĞA: Bu dolunay dönemi sizi daha önce atılmış ekonomik adımlar konusunda birtakım sonuçlarla karşılaştıracak. Daha önceden atılmış, hukuki sözleşmelere ve kontratlara, yazılı kaynaklara dayalı meselelerinizle ilgili bazı pürüzlerle karşılaşabilir, banka, vergi, ticaret, alacak/verecek konularında masraf çıkaran gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aralık 2018 zamanından kalma alacaklarınız ya da ekonomik anlamda o zamanlar attığınız adımların sonuçları alınabilir. Eş/ortak parası, miras ile ilgili haberler, nafaka gibi beklediğiniz kaynaklara ulaşabilir, size külfet olmuş harcamalardan kurtuluyor olabilirsiniz. Değişim ve dönüşüm sürecindesiniz, dönüşümün bir neticesi olarak stres ve kaygı duyuyor olabilir, uzun vadede bu gelişmelerin hayrınıza olduğunu bilmeye çalışarak daha çok özdeğer ve özsaygı konularına odaklanabilirsiniz.

İKİZLER: Bu dolunay sizi ikili ilişkiler, ortaklıklar, eşiniz ve evliliğiniz ile ilgili süreçleri tamamlamak yolunda bir dönemece sokacak. İlişkinizle/ortaklığınızla ilgili gerçekleri görmek, sorunlarla yüzleşmek ve bunları yönetmek, gidermek adına gelişmeler ve olaylar yaşayabilirsiniz. İlişkiler gelişebilir, bir üst basamağa taşınabilir, yeni insanlar hayatınıza girebilir ve uzun soluklu ilerleyecek birlikteliklerin temelleri atılabilir. Hukuki meseleleriniz netleşebilir, dava sonuçlarınızı alabilirsiniz ya da rahatsız olduğunuz birine daha önce açmayı düşündüğünüz davayı artık açmaya karar verebilirsiniz. İş hayatınızda rakiplerinizle olan münasebetleriniz renk değiştirebilir. Danışmanlık verip/ alacak çok yoğun bilgi trafiğinde kalacaksınız.

YENGEÇ: Bu dolunay sizi günlük işleriniz ve sağlığınız açısından etkileyecek. Bazı yengeç burçları yeri iş ortamlarına girecek ve yeni çalışma arkadaşlarına kavuşacak olabilir. Normal iş düzeninizde size çalışan elemanlarınız ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sağlık açısından hassas olabilir, bu dönemde sıhhatinize zarar teşkil eden davranışlardan kaçınmak isteyebilirsiniz. Bazı yengeç burçları kendilerinden saklanmış bilgileri öğrenip çok şaşırabilirler, belki bu bilgiler sizde hayal kırıklığına sebebiyet verebilir fakat temmuz ayındaki tutulmanın büyük değişimine hizmet eden bu süreç sizi ağırlıklarınızdan kurtulmak adına çok destekleyecektir.

ASLAN: Bu dolunay aşk hayatınıza tam gaz destek veriyor, flörtlerinizle karşılaşmalar, tanışmalar, görüşmeler vaat eden bir dönemdesiniz. Sizi heyecanlandıran birileriyle tatile çıkabilir, gezilere gidebilir, beraber kültürel ve entelektüel faaliyetlere katılabilirsiniz. Daha önce cesaret edilememiş girişimleriniz için beklenen an gelmiş olabilir, kendinizi cesur ve girişimci hissedeceksiniz. Çocuk isteyen ve bekleyen aslan burçları için sürprizlerin olabileceği bir dönem olacaktır. Çocuk sahibi aslanlar, çocuklarının hayatları ile ilgili beklentide olduğu konular açısından sonuçlar alacak, daha net kararlar alacak olabilirler.

BAŞAK: Bu dolunay eviniz ve kariyerinizle ilgili daha net ve sonuç odaklı kararlar alabilirsiniz. Ev, hane, yuva ve taşınmaz mallarınız ile ilgili alanlarda efor sarf ettiğiniz konuların sonuçlandığını, iyi ya da kötü kafanızın netleştiğini fark edebilirsiniz. Ev değişikliği, taşınma, ev içi tadilat gibi konular gündeminizi meşgul ederken, iş ve kariyer hayatınızla ilgili de haberler alabilirsiniz. İş hayatınız ve statünüzün/bilinirliğinizin şekilleneceği bir süreç başlıyor olabilir. İşten ayrılma/başlama ya da pozisyon değişikliği gibi konular gündeminize girebilir. İş hayatınızla, aile yaşamınızı aynı paydada buluşturmak adına daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Bu dolunay beklenmeyen yolculukların habercisi olabilir sizin için. Akraba ziyaretleri, iş gezileri ve eğitim amaçlı kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ya da dünya görüşünüzü şekillendiren inançlarınızda değişikliklere sebep olacak meseleler gündeminize düşebilir. Basın/yayın, medya ve iletişim kaynaklarıyla münasebetler ve bu konuda yapılacak işler şekillenebilir. Kardeşlerinizle/yakın akrabalarınızla ilişkileriniz testlerden geçebilir, bu bireylerle yanlış anlaşılma kaynaklı duygusal çalkantılar yaşanabilir. Kardeşlerinizin hayatlarında, onlar için önemli olan bir mesele sonunda nihayete erebilir. Al/sat, ticaret, eğitim ve medya sektöründe çalışanlar güzel etkiler ve destekler alabilirler.

AKREP: Bu dolunay kaynaklarınızı sorgulayacağınız bir dönemden geçeceksiniz, maddi/manevi destek ve ekonomik gelişme yaratmaya çok müsait bir dönemde olacaksınız. Beklediğiniz ödemeleri alıyor olabilir, daha önce yaptığınız herhangi konuda ki bir yatırımın karşılığını alıyor olabilirsiniz. Bu dönem bazı beklenmeyen masrafların çıkabileceğini de gösteriyor maalesef aynı zamanda, aldığınız bir şey ya da yaptığınız bir masraf katlanıp astarı eteğinden pahalı hale gelebilir, dikkatli olmalısınız. İş ortağınız ya da eşinizin kazançlarını gösteren alanında etkinleşeceği, başkalarından gelen kaynaklarınızın gözden geçip tekrar şekilleneceği bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

YAY: Bu dolunay bütün oklar sizi gösteriyor, gözler sizin üzerinizde, siz de sizin için önemli olan bu süreçte hayati birtakım kararlar vermeye çalışıyorsunuz. İnançlarınız, kendinizden beklentileriniz, ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evlilikleriniz üzerinden dönüştürücü bir aydan geçiyorsunuz ve bu ayın zirve noktası bu dolunay olacak. Yürümeyen manevi/ailevi/gönül/ortaklık her türlü ilişkinin gidişatının belirlenmesi için masaya yatırılacağı bu dönem hayatınızda yeni kapılar açarken, büyük şans da sizden yana olacak. Kişisel imajınız ve dış görüntünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kilo vermek, diyete başlamak, spora başlamak, ameliyat olmak konularında doğru profesyonelleri bulabilirsiniz.

OĞLAK: Bu dolunay sizi şifa ve spiritüel/manevi konular açısından besleyecek. Fiziksel rahatsızlıklarınıza tedavi arayışından, manevi/ruhsal şifaya kadar sizi her türlü şekilde iyileştirecek şeylerin arayışında olacaksınız. Hayatınızda olan ama farkında olmadığınız gerçeklerle yüzleşmek sarsıcı olabilir ya da sakladığınız gerçekler ortaya çıkmış olabilir. Bu konular su üstüne çıktığında bastırmak ya da alkol, sigara gibi bağımlılıklarınızla gerçeklerden kaçmak yerine, hayatta bağlılık yerine bağımlılık geliştirdiğiniz şeylerden arınmaya çalışarak kendinizi büyütebilirsiniz. İş hayatınızda ki belirsizlikler netleşebilir/sonlanabilir. Yeni iş fırsatları ve çalışma koşulları oluşabilir, yeni çalışma arkadaşlarınız olabilir. Sağlığınızın hassas olduğu bir süreç olabilir, sıhhatinize dikkat edin.

KOVA: Bu dolunay hayattan beklentileriniz artıyor, hayalleriniz ve hedefleriniz konusunu masaya yatırabilir, bu konularda bir şeyler yapmak için daha cesaretli olabilir ve size destek olacak kişiler/çevreler bulabilirsiniz. Arkadaş çevrelerinizle/sosyal gruplarınızla etkinliklere katılabilir, eğlenceli organizasyonlara gidebilirsiniz. Tatil yapma fırsatları yakalayacak, çevrenizde ve sosyal gruplarınızda daha görünür olacaksınız. Flört ve aşk hayatı güzel ilerleme fırsatlarına açık olmasına rağmen bazı küçük debdebeler yaşanabilir. Çocuklarınızı ilgilendiren konularda değişimlere ve yeniliklere açık olmayı deneyebilirsiniz, çocuklarınızla ilgili beklenen süreçlerin sonuçları alınabilir.

BALIK: Bu dolunay iş ve kariyer hayatınızda beklenen gelişmeler artık nihayete erebilir. Uzun zamandır netleşmeyi bekleyen iş ve işverenlerinizle ilgili süreçler netleşebilir ve ne yapacağınızı biraz daha açık görüyor olabilirsiniz. Ev, hane ile ilgili konular, ebeveynlerinizle ilgili gündemleriniz sonunda ne yapmaya karar verebilmeniz neticesinde rahatlayacak, adım atabilir olacaksınız. Taşınma, yerleşme, tadilat, taşınmaz mallar ile ilgili beklentileriniz karşılanabilir, aradığınızı bulabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili önemli büyük gelişmelerin arifesindesiniz, ortaya çıkan gerginlikler ya da sonlanmalar uzun vadede sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır.

BLOG YAZILARI