Sonbahar Renklerini Evinize Taşıyın

Sonbahar Renklerini Evinize Taşıyın
21.10.2017

Sıcak ve bunaltıcı Yaz günlerinin ardından renkleriyle sanata dönüşen Sonbahar bizimle. :) Peki ya Sonbahar havasını evlerimize nasıl taşıyabiliriz? Farklı objeleri kombinlemekten çekinmeyin. Birbirinden farklı kumaş örneklerini evinizin her koltuğunda ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Yine farklı desenlerdeki dekoratif minderleriniz, halılarınız, perdeleriniz; bilmeyen gözler için bir karmaşa gibi görünse de bilen gözler için, bu güzel sonbahar günlerinde müthiş bir ahenk ve uyum aynı zamanda evinizde canlılık yaratacak. Tek bir tablonun doğallığıysa evinizi inanılmaz bir yaşam enerjisiyle dolduracak.

Doğal olana dönebilmek için tabii ki de toprağa dönmek gerekir. Aklınıza gelebilecek birçok doğal rengin yanı sıra toprak rengi ve türevlerini evinizin çeşitli yerlerinde kullanmaktan çekinmeyin. Bu renklerin koyu renkte olması içinizi karartacağı anlamına gelmez aksine bu renkler doğru ışıklandırma ile birlikte evinizin doğal ısı kaynağı olacaktır. 

Tüm bunlarla iyi gidebilecek en doğru şey; şüphesiz ki ahşap yüzeylerdir. Zeminden koltuk parçalarına, masadan sehpalara kadar ahşap yüzeylere sahip bir ev doğallıktan hiçbir zaman uzak kalamaz. Bu doğallıklar kombinasyonları sizi ve misafirlerinizi soğuk sonbahar günlerde sıcacık tutacaktır.

 

Şimdiyse sizi zemin kattaki Mudo City'nin renkli dünyasıyla baş başa bırakıyoruz. :)

 

BLOG YAZILARI