Mevsimsel Saç Dökülmesinin Nedenleri ve Çözümleri

Mevsimsel Saç Dökülmesinin Nedenleri ve Çözümleri
18.10.2018

Son günlerde sonbahar kendini hissettirmeye başladı. Mevsim değişikliğinden dolayı en çok etkilenen saçlar, dökülmeye başladı. Yaz aylarında canlanan saçlar, sonbaharda bakıma ve yenilenmeye ihtiyaç duyar. En temel önlemler ise saç tipinize uygun şampuan, serum, maske ve losyonlar kullanmaktır.

Saç dökülmesini önlemek için ilk önce şampuanınızı değiştirerek başlayabilirsiniz. Saç dökülme önleyici şampuanları tercih edebilirsiniz. Daha sonra saçlarını güçlendirmek için saç serumları yer alıyor. Saçları dipten besleyerek, köklerinizin güçlenmesine yardımcı olur. Saç diplerinize ve tüm saçınıza masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bir diğer kullanabileceğiniz ürünlerden biri de saç bakım maskeleri, saçınıza uygulayarak köklerini güçlendirebilir, parlaklığı artırabilir.

Mevsimsel veya sürekli saç dökülme sorununun önüne geçmek için saç bakımına özen göstermek ve düzenli bir şekilde bakımları yapılması gerekmektedir. Asıl en önemli noktalardan biri de beslenme alışkanlığınıza dikkat etmektir. Saçlarını bakımlarla desteklemek için Antalya Migros AVM’de bulunan Yves Rocher mağazasından saçlarınıza uygun ürünleri bulabilirsiniz. <3

 

BLOG YAZILARI