İlkbaharın Trend Aksesuarları Belli Oldu!

İlkbaharın Trend Aksesuarları Belli Oldu!
13.04.2018

İlkbahar ayının olmazsa olmaz trend aksesuar parçalarını sizler için hazırladık. Hadi gelin birlikte göz atalım.

1 - Kemer

Bu sezon kemerlerin boyutu, deseni veya şekli hiç önemli değil. Önemli olan kemerlerimizi kıyafetlerimize kombinleyebilmek . Bu sezon her kıyafetimizi kemer takmak zorundayız. Böylelikle ince bellerimiz ortaya çıkarabiliriz.

2- Gözlükler

Bu sezon da 90'lar rüzgarı esmeye devam ediyor. Büyük, yüzümüzü kaplayan güneş gözlüklerine bu sezon veda ediyoruz. Onların yerini bahara uyan küçük boy gözlükler alıyor. Bu bahar karşımıza çok sık çıkacak bu gözlükler.

3 - Sneaker'lar

90'lar rüzgarından bahsetmişken ayakkabıları da es geçmeyelim. Bu sezon kalın tabanlı, kaba görünümleriyle dikkat çekecek sneakerlar yerlerini alıyor. Anne-babalarımızın yürüyüş ayakkabılarını andıran bu akım şimdiden trendler arasına girmiş durumda. Pantolon, etek veya elbise altında istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

4 - Bel çantası

Geçen bahar başlayan bel çanta trendi bu sezon da devam ediyor. Gucci’nin geçen sezon çıkarttığı modellerle yeniden trend olan bu çantalar, bu sezon birçok marka ile karşımıza çıkıyor. Bu arada çapraz olarak takmak daha trend bilin istedik.

Daha fazla aksesuar çeşidiyle ilkbahar ayını cıvıl cıvıl karşılamak isteyenleri Antalya Migros AVM'ye bekleriz! :)

BLOG YAZILARI